Inspector SSM completand o fisa cu instructiuni ssm.Inspector SSM

Inspector SSM

Societatea OFFICE HELP 2011 SRL este abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale să desfăşoare activitatea de serviciu extern de prevenire şi protecţie în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM), în temeiul Legii 319/2006, conform Certificatului de abilitare nr.1791 din 30.01.2012. Totodată, societatea noastră oferă şi servicii în domeniul situaţiilor de urgenţă (SU) respectiv de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI).

Activitatea de prestări servicii în domeniul SSM (protectia muncii ) şi SU (situatii de urgenta) din cadrul societăţii este desfăşurată la nivelul judeţului Constanta de către inspectorii SSM cu o bogată experienţă în domeniu.

Dacă in organizatia pe care o conduceti nu dispuneti de personal specializat (inspector SSM) pentru a organiza activitatile de prevenire si protectie, trebuie să recurgeți la servicii externe.
Serviciul extern de prevenire si protectie poate asigura, în baza unui contract, organizarea activităților din domeniul securității și sănăntății în muncă.

Aceste activități pot cuprinde:
activități de prevenire și protecție în domeniul SSM (protecția muncii)
activități de prevenire și protecție în domeniul SU
consultanță în domeniul relațiilor de muncă

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne lasati un mesaj sau sa ne sunati la numarul de telefon 0722.685.476

Inspector SSM - Certificat abilitareCertificat abilitare Inspector SSM
Serviciile noastre

Protectia muncii

Aflati mai multe

Situatii urgenta

Aflati mai multe

Resurse umane

Aflati mai multe

Tarifele noastre

Aflati mai multe